Deň počatého dieťaťa 2021

21. ročník kampane Deň počatého dieťaťa začalo Fórum života s mottom Život je dar. V tejto zložitej a náročnej dobe chce táto aktivita radostným a pozitívnym spôsobom vniesť do spoločnosti nádej a vďačnosť. Vďačnosť za život – za svoj vlastný a za životy našich blízkych. 

Kampaň vyvrcholí 25. marca, na slávnosť Zvestovania Pána, kedy si na Slovensku pripomíname aj Deň zápasu za ľudské práva. Podujatie sa koná v online priestore, keďže pandemické opatrenia neumožňujú verejné aktivity na báze osobných stretnutí. 

Symbolom je biela stužka a Fórum života pozýva všetkých, ktorým záleží na hodnote života, aby si ju pripli na odev a použili ju na profilový obrázok na svojich sociálnych sieťach. Bližšie informácie nájdete stránke www.25marec.sk.

Do pozornosti popri kampani dávame aj edukatívnu hru s názvom Neviditeľný človek, v ktorej môžeme objavovať tajomstvá vývoja človeka počas prvých 20 týždňov od počatia, pretože ľudský život pred narodením je fascinujúci. Všetky informácie použité v hre sú vedeckými faktami. Navštívte webstránku s touto edukatívnou hrou na http://neviditelnyclovek.sk/.

NávštevnosťPočet návštev dnes: _ Práve je online: 1