Modlitbová a eucharistická reťaz za obete pandémie

Rada európskych biskupských konferencií (CCEE) pozýva všetkých veriacich a najmä kňazov, aby sa od Popolcovej stredy a počas celého pôstu modlili za obete pandémie.

CCEE vyzýva biskupov celej Európy, aby sa pri mnohých príležitostiach pripojili k hlasu pápeža Františka, aby potvrdili blízkosť Cirkvi všetkým, ktorí bojujú kvôli koronavírusu: obetiam a ich rodinám, chorým a zdravotníckym pracovníkom, dobrovoľníkom a všetkým tým, ktorí sú v tejto chvíli zapojení do boja proti ochoreniu Covid-19. V pôste preto spúšťa modlitbovú a eucharistickú reťaz za vyše 770-tisíc ľudí, ktorý v Európe zomreli kvôli Covid-19.

Slovensku bol určený dátum 25. február 2021. Slovensko bude oficiálne zastúpené svätou omšou slávenou 25. februára o 7:00 hod. Naživo ju prinesie TV LUX, jej hlavným celebrantom bude predseda Konferencie biskupov Slovenska, bratislavský arcibiskup metropolita Mons. Stanislav Zvolenský.

Zapojí sa aj naša farnosť slávením svätej omše v našom farskom kostole. V tento deň vás všetkých pozývame spolu s nami obetovať na tento spoločný úmysel svätú omšu, prenášanú naživo v ktoromkoľvek čase.

NávštevnosťPočet návštev dnes: _ Práve je online: 2